Byggnation av förråd till medlemmar

English speaking?
Information and sign-up for storage

Planerna att bygga förråd till oss medlemmar i BRF Tingshöjden har nu kommit till stadiet att vi ska anlita en firma för att bygga dem. För att veta hur många vi behöver och kunna planera avtal och liknande, behöver vi få in anmälningar från de som är intresserade att hyra förråd. När förråden är färdiga att användas skickas det ut avtal till alla som anmält sig i nedan formulär.

Förråden kommer att byggas på våning -2 på Lagmansbacken 7. Alla medlemmar i BRF Tingshöjden är självklart välkomna att skaffa förråd oavsett vilket nummer man bor på. Utrymmet där förråden kommer att byggas, kommer vara låst med tagg-system, samma tagg som vi har för att komma in i bostadshusen. Men med en skillnad, enbart de som hyr förråd kommer att komma in i förrådsrummet.

Förråden beräknas färdigbyggda under första kvartalet 2022. Självklart försöker vi se till att det blir färdigbyggt så tidigt som möjligt så vi kan komma igång och använda förråden.

Priser

Det kommer finnas två olika storlekar av förråd, 1,5 m² och 2,5 m². Förråden kommer vara ca 2 meter höga utan inredning (hyllor eller dylikt). Priset kommer ligga på 300 kr per månad för 1,5 m² och 500 kr för 2,5 m².

EDIT: Med slutgiltig kostnad för byggnationen och tillräckligt många anmälningar har vi nu kunnat sänka priset på förråden. Nytt pris är 200 kr/månad för 1,5 m² stort förråd och 400 kr/månad för 2,5 m².

Bindingstid och uppsägning

För att täcka kostnader för fakturering och avtalshantering kommer förrådsavtalet ha 6 månaders bindningstid och 3 månaders uppsägningstid. Man kan alltså som tidigast säga upp avtalet efter 3 månader och då upphör avtalet efter ytterligare 3 månader, alltså uppsägningstiden, vilket sammanfaller med när bindningstiden går ut. Vid försäljning av din bostad så kommer avtalet för förråd att sägas upp automatiskt.

Anmälan

I nedanstående länk fyller du i formuläret om du är intresserad av ett förråd. Vi kan inte garantera att du får den storleken du önskar, skulle fler vara intresserade än tillgängliga förråd så kommer vi lotta mellan de som anmält sig och sedan upprätta ett kösystem. Om en storlek blir övertecknad men inte den andra, kontaktar vi de som inte fick plats i önskat förråd för att se om de vill ha den andra storleken eller hellre köar till önskad storlek.

Rulla till toppen