Tingshöjden – en del av Tingstorget

BRF Tingshöjden är en av de tre bostadsrättsföreningar vid Tingstorget. Här finns 363 lägenheter, 6 lokaler, 20 förråd och 58 garageplatser.

Tingstorget är en ny samlingspunkt under framväxt som ligger precis ovanför Alby tunnelbanestation. Här, högt beläget och med svårslagen utsikt, bor du med alla tänkbara kommunikationer, service och naturområden precis utanför dörren.

Kort om fastigheterna

Förening: BRF Tingshöjden
Adresser: Lagmansbacken 3, 5, 7, 9, 11 och Tingstorget 1 samt tvåvåningslägenheterna med egen ingång från Tingstorget – Tingstorget 6A, 6B, 8A, 8B, 10A, 10B, 12A och 12B
Organisationsnummer: 769632-0790
Fastighetsbeteckning: Skattebonden 2
Byggår: 2017-2018
Byggherre: Titania
Antal hus: 6
Hushåll: 363 lägenheter
Upplåtelseform: bostadsrätt
Boarea: Varierar mellan lägenheter, ca 30-85 kvm + biarea
Uppvärmning: Fjärrvärme
Fönster: 3-glas
Fastighetsförsäkring: Fullvärdesförsäkrad av Folksam med kollektivt bostadsrättstillägg
Kommun: Botkyrka kommun
Kommunalskatt: 32,23 % (2021)

Allmänna utrymmen
Föreningen har ett gemensamt miljörum med kärl för återvinning av bland annat kartong, papper, plast, metall och glas.

Besöksparkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser längs med Lagmansbacken för besökande till boende i föreningen.

Styrelse och valberedning

ROSE-MARIE ISHAK
Ordförande och ekonomiansvarig
ordforande@brftingshojden.se
LARS OLOFSSON
Vice ordförande
vordforande@brftingshojden.se
GABRIEL ELIYO
Ordinarie ledamot och trygghetsansvarig
trygghet@brftingshojden.se
ALI LUAY HUSSEIN
Ordinarie ledamot och ekonomiansvarig
ekonomi@brftingshojden.se
SANNA MEMARZADEH
Ordinarie ledamot och husombudsansvarig
husombudsansvarig@brftingshojden.se
JORJET BARELIAS
Ordinarie ledamot och ansvarig för hyreslokaler
lokal@brftingshojden.se
VALENTINA WALI
Suppleant samt ansvarig för kommunikation och webb
kommunikation@brftingshojden.se
CECILIA SUNDKVIST
Suppleant samt ansvarig för miljö och trädgård
miljo@brftingshojden.se

VALBEREDNING

Robert Fritzon (sammankallande)
Rosanna Hybinette

valberedning@brftingshojden.se

Husombud

Snart kör vi igång med husombud! Idén med att ha husombud i föreningen är att skapa en länk mellan grannar och styrelsen. Tanken är att ha en medlem i varje hus som grannar kan vända sig till med frågor och synpunkter. Husombudet hälsar nyinflyttade välkomna, hjälper dem tillrätta och blir förhoppningsvis ett viktigt inslag i föreningens verksamhet och för trivseln i varje hus. Mer information om detta kommer under året.

Vill du bli ombud i ditt hus?

Om ditt hus saknar husombud kan det vara ett utmärkt tillfälle att fundera ifall du själv inte skulle kunna göra en insats. En medlem från varje hus är husombud och har årligen ett möte med styrelsen. Just nu söker vi dig som bor på Tingstorget 1 eller Lagmansbacken 3 och kan tänka dig bli husombud. Mejla ditt intresse till info@brftingshojden.se.

Stadgarna styr tillsammans med lagar och förordningar, föreningens verksamhet.

BRF Tingshöjdens stadgar 2020 [PDF]

Årsredovisningar

Här kan du ladda ned och läsa föreningens senaste årsredovisningar.

Årsredovisning 2021 [PDF]
Årsredovisning 2020 [PDF]
Årsredovisning 2019 [PDF]
Årsredovisning 2018 [PDF]
Årsredovisning 2017 [PDF]

Mäklarinformation

Här har vi samlat viktig information och länkar till dig som ska sälja objekt i föreningen.
Mäklarinformation